Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ 2. ΚΚΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;

Τα τσιτάτα, το μέτρημα των κουκιών, η ιδιοτέλεια, το καλάμι της αλαζονείας, το πείσμα και ο άκρατος εγωϊσμός, οδήγησαν το πολιτικό καράβι στην ξέρα και την Ελλάδα σε άγνωστες ακόμη περιπέτειες.  Το ανεκδιήγητο πλήρωμα των πολιτικών κομπάρσων δεν κατόρθωσε το αυτονόητο να σώσει την Ελλάδα, δεν ξέρω πως, ΑΥΤΟΙ ζήτησαν , τους δώσαμε και ΑΝΕΛΑΒΑΝ την ευθύνη σωτηρίας μας και παταγωδώς ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Αυτούς επέλεξε να τον σώσει ο Ελληνικός λαός. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ! Τώρα είναι η ώρα της ΜΕΓΑΛΗΣ ευθύνης των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ψηφοφόρων. Να ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ αυτούς που ΑΠΕΤΥΧΑΝ και  στίς εκλογές του Ιουνίου θα ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ την ψήφο τους και να αναζητήσουν αυτούς που ΔΕΝ ψήφισαν και δεν μπήκαν στην Βουλή. Ψηφίζοντας τους ΙΔΙΟΥΣ το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ΙΔΙΟ ! Ασυνεννοησία, έπαρση, αποτυχία, καταστροφή και άντε παλι εκλογές και ξανά εκλογές μέχρι το οριστικό μας τέλος. ΤΩΡΑ είναι η ώρα της ΚΡΙΣΙΜΗΣ   απόφασης και των ιστορικών ευθυνών. ΑΥΤΟΙ απέτυχαν, πάμε στους... επόμενους.
Και για να μην θεωρηθούμε ιδιοτελείς -είμαστε λίγο αλλά οχι πολύ βέβαια- σημειώνουμε ότι ΚΑΜΙΑ ευθύνη δεν έχουν τα κόμματα: 1) ΚΚΕ, που ζώντας και λειτουργώντας στο ρομαντικό 1950 και δεν έχει καμία σχέση με το τώρα και το μετά.. 2) Χρυσή Αυγή, παρά τις όποιες διαφωνίες μας για την ανάγκη ύπαρξης του κόμματος αυτού και με τόσο μεγάλο ποσοστό μάλιστα που έλαβε στις 6 Μαϊου, αυτό το κόμμα πήρε γεύση της "ιδιότυπης" Δημοκρατίας μας που ΑΓΝΟΕΙ την θέληση των πολιτών και ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ κόμμα που πήρε μέρος  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ στήν εκλογική διαδικασία.
Έτσι, για να μην χάσουμε την μπάλα εντελώς.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

1 σχόλιο:

  1. τώρα αγώνας....

    Τα ποσοστά της χ.α. λογικά θα ανεβουν και άλλο.
    Όπως δειχνει η κατάσταση προς το παρόν.
    Το θεμα ειναι να καταφερουμε να μπουμε και εμεις μεσα στη βουλή.

    Όσο για το ΚΚΕ ,μην αγχωνεσαι.
    Το ΚΚΕ ανεβαινει πάντα κατά 0,5-1%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive