Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ανησυχία των Εβραίων για την προσχώρηση Βορίδη-Γεωργιάδη στη ΝΔ (παιδιά μη φοβάστε κοινά λαμόγια είναι και οι δυο τα λεφτά τους νοιάζουνε μόνο )


Ανησυχούν -αδίκως φυσικά- οι Εβραίοι συμπολίτες μας, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος). Σφάλλουν σφόδρα όμως, γιατί οι "ακραίες" και "αντισημιτικές" ενέργειες, γίνονται από τους πολιτικούς όταν..

είναι στο -πολύ- περιθώριο, πολύ μακριά από
την εξουσία. Όταν πλησιάζουν στην εξουσία, όλοι γίνονται υπάκουα παιδιά και φυσικά σταματάνε τις δηλώσεις τους εναντίον σας και φυσικά τις παίρνουν πίσω και φυσικά τις ανασκευάζουν και φυσικά είναι πρόθυμοι να απολογηθούν για αυτές και φυσικά η πρώτη τους προτεραιότητα είναι να έχουν καλές σχέσεις μαζί σας (με το Εβραϊκό στοιχείο γενικώς).
Έτσι, ζητείστε απλά από τους ίδιους να έρθουν το Σάββατο στη συναγωγή, να φορέσουν το κιπά και να φωτογραφηθούν υπομονετικά με αυτό. Θα το κάνουν πάραυτα.
Οι αντισημιτικές τζαμπαμαγκιές γίνονται πριν αρχίσει να δείτε περισσότερα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive